Ηλεκτρονική υποβολή δικαιλογητικών


H περίοδος εγγραφών/ηλεκτρονικής υποβολής δικαιολογητικών ξεκίνησε το Σάββατο 2/10/2021 και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 31/10/2021 στις 23:59. Όλα τα SMS με τον κωδικό εισόδου έχουν αποσταλεί.

Παρακαλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές να ελέγξουν μέσα στην εφαρμογή για τυχόν εκκρεμότητες με τα δικαιολογητικά τους και να προβούν στις απαιτούμενες διορθώσεις, προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν τους δεύτερους κωδικούς.

 

Αν δεν έχετε λάβει το πρώτο SMS, πρέπει να υποβάλετε δελτίο εξυπηρέτησης στη σελίδα https://helpdesk.duth.gr στην κατηγορία «Φοιτητολόγιο» αναγράφοντας το ον/μο σας, τον αριθμό υποψηφίου εξετάσεων του ΥΠΑΙΘ, το τμήμα στο οποίο περάσατε και μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος.

Το δεύτερο SMS με το οριστικό username αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αφού εγκριθεί η αίτησή σας από τη γραμματεία του τμήματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αφού υποβάλετε επιτυχώς τα δικαιολογητικά σας, πρέπει να ξανασυνδεθείτε στη σελίδα https://register.duth.gr για να ελέγξετε αν η αίτησή σας εγκρίθηκε ή αν έχετε μήνυμα από τη γραμματεία για διορθώσεις.