ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BEYOND


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BEYOND https://www.beyond-expo.gr/

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης  συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην έκθεση τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 29.9-01.10.2022  στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση BEYOND η πρώτη διεθνής ψηφιακή έκθεση στην Ελλάδα, αποτελεί σημείο συνάντηση λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων του κόσμου.

Πλαισιώνεται από δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις με συμμετοχή από κορυφαίους ομιλητές και παρουσιάσεις καινοτομιών και  ζωντανών εμπειριών.

Το περίπτερο του Ιδρύματος μας βρίσκεται στο pavilion 14 εξοπλισμένο με οθόνες plasma, info kiosk και όλο το απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την άρτια λειτουργία και την εκθεσιακή του παρουσία.

Αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων. καινοτόμες ιδέες και δράσεις των φοιτητικών ομάδων του ΔΠΘ πλαισιώνουν τη φετεινή συμμετοχή του ΔΠΘ

Όσα  μέλη της φοιτητικής κοινότητας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση,  έχουν την δυνατότητα να το εισέλθουν  ΔΩΡΕΑΝ, με την επίδειξη της φοιτητικής  ταυτότητας