ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – 12ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο της σειράς «Αθλητισμός, Κοινωνία & Πολιτισμός»


Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία  ΔΟΑ,  το  Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Washington DC και την Ελλάδα και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 12ου Διεθνούς Επιστημονικού Συμποσίου της σειράς «Αθλητισμός, Κοινωνία & Πολιτισμός».

 Τίτλος του φετινού συμποσίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 14 Ιουλίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, είναι Female Athletes, Women‘s Sport, and the Olympic Experience («Αθλήτριες, γυναικείος αθλητισμός και η εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων»).

Tο Συμπόσιο θα φιλοξενήσει εισηγητές από διάφορα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ευρώπης και θα δεχτεί έως και 40 συμμετέχοντες/ουσες. Θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και είναι ανοιχτό σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες και υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματός σας, καθώς και σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα Ελλάδας και Κύπρου

Το Συμπόσιο προσφέρεται χωρίς καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση, ενώ στους συμμετέχοντες θα προσφερθούν δωρεάν μετακίνηση από και προς Αθήνα (με ενδιάμεση στάση στην Πάτρα), διαμονή και ημιδιατροφή στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Ολυμπία.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης στο τέλος του Συμποσίου.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μέσα από διαδικασία κατάθεσης κι αξιολόγησης αιτήσεων (https://formsgreece.chs.harvard.edu/sportssocietysymposiumapplication/).
Η διαδικασία των αιτήσεων θα ανοίξει τη Δευτέρα 3 Απριλίου και θα κλείσει την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, στις 11:59μμ.
Οι συστατικές επιστολές θα πρέπει να έχουν σταλεί έως την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στις 11:59μμ.
Η επιλογή των συμμετεχόντων θα ολοκληρωθεί έως τις 10 Ιουνίου και οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική ειδοποίηση με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Deadline Extension _Announcement 12th Symposium on Sports