Καλωσόρισμα


Αγαπητοί φοιτητές

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου συμπληρώνει σαράντα πέντε χρόνια λειτουργίας. Στη διαδρομή των χρόνων αυτών έχουμε επιτελέσει έργο σημαντικό, το οποίο άλλωστε είναι πλέον ευρύτερα γνωστό. Το καθήκον όλων των μελών ΔΕΠ και των φοιτητών είναι να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε αυτό το έργο και να ανοίξουμε ταυτόχρονα νέους ορίζοντες.
Η Νομική Σχολή, η Σχολή σας πλέον, σας καλωσορίζει. Βρίσκεσθε σε μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Έρχεσθε σε ένα άγνωστο περιβάλλον και σε επαφή με την επιστήμη που επιλέξατε. Ξεκινάτε την πορεία κατάκτησης των αντικειμένων της επιστήμης σας, η οποία θα κορυφωθεί με τη λήψη του πτυχίου σας. Συμπαραστάτες στην πορεία αυτή είναι οι καθηγητές σας, το προσωπικό της Σχολής, το Πανεπιστήμιο με τις υπηρεσίες του, που θα αποδειχθούν πολύτιμοι οδηγοί.
Στα χρόνια των σπουδών σας, θα αναπτυχθεί η επιστημονική και επαγγελματική προσωπικότητά σας, η ικανότητά σας να ανταποκριθείτε σε προκλήσεις, η βούλησή σας να κατακτήσετε στόχους. Η Σχολή, ο σύνδεσμος μαζί της και με τους συναδέλφους σας που θα γνωρίσετε εδώ, είναι μία σταθερή σχέση που θα την έχετε όλη σας τη ζωή.
Μοιραζόμενοι μαζί σας τη χαρά για την επιτυχία σας, σας υποδεχόμαστε στην Κομοτηνή και τη Νομική Σχολή.

Ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής
Καθηγητής Χρήστος Ι. Μαστροκώστας